Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

Szállítás

Szállítás belföldre:

Könyveinket belföldön a Magyar Posta szállítja azonosított levélpostai küldeményként. A szállítás díját minden termékünk fogyasztói ára tartalmazza. Ha tehát Ön például azt olvassa egy könyvünk adatlapján, hogy 2990 forintba kerül, akkor biztos lehet benne, hogy ez a végleges összeg, amelyet át kell utalnia, ha szeretné megvásárolni a terméket. Sem csomagolási, sem postaköltség, sem egyéb "bújtatott" jogcímen felmerülő költség nem fogja megnövelni a végösszeget, még akkor sem, ha nem egy, hanem több könyvet, vagy több különböző könyvet rendel meg webáruházunkban.

Küldeményeinket általában a vételár átutalását követő munkanapon adjuk postára. Amennyiben valamilyen technikai vagy egyéb ok miatt ez nem lehetséges, minden esetben értesítjük a megrendelőt az esetleges rövid késedelem okáról és időtartamáról a regisztráció során megadott elérhetőségei valamelyikén.

A postai szállítás időtartama belföldön általában 2-4 nap.

Szállítás külföldre:

A külföldre történő szállítás is a Magyar Posta szolgáltatásának igénybevételével történik. A postai díjszabás megkülönböztet európai és Európán kívüli országokat.

Európai országok a Magyar Posta díjszabása szerint:

Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Észak-Macedónia, Fehéroroszország, Finnország, Franciaország, Görögország, Grúzia, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Koszovó, Lengyelország, Lettország,   Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Moldova, Montenegró, Nagy-Britannia és Észak-Írország, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna, Vatikán

Európán kívüli országok a Magyar Posta díjszabása szerint:

Algéria, Amerikai Egyesült Államok, Amerikai Szamoa, Argentína, Bahrein, Banglades, Brazília, Dél-afrikai Köztársaság, Egyesült Arab Emirátusok, Egyiptom, Ghána, Hongkong, India, Izrael, Japán,  Jordánia, Kambodzsa, Kanada, Katar, Kazahsztán, Kenya, Kína, Kirgizisztán, Kolumbia, Kongói Demokratikus Köztársaság, Koreai Köztársaság (Dél-Korea), Kuvait, Libanon, Madagaszkár, Makaó, Malajzia, Marokkó, Mexikó, Nigéria, Omán, Pakisztán, Puerto Rico, Szaúd-Arábia, Szenegál, Szingapúr, Szudán, Tajvan, Thaiföld, Uganda, Uruguay, Vietnám, Virgin-szigetek (USA)