Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

Ingyenes letöltés

Ezen az oldalon három könyvünk letölthető részleteit ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe. A kötetek borítófotói alatt a megfelelő ikonra kattintva tölthetőek le a tartalmak ePUB, mobi és pdf formátumban. A könyvrészletek a CreativeCommons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország (CC BY-NC-ND 2.5 HU) liszensz betartásával szabadon terjeszthetők, másolhatók és sokszorosíthatók.

Fészkijárat 2

A Fészkijárat második kötetében a már megszokott történetek mellett (és között) a Negyven Rabló nevű szórakoztatóipari létesítménnyel kapcsolatos sztorik kaptak valamivel több helyet, hogy azok a kedves olvasók is képbe kerülhessenek a Becses Brigantik törzshelyének miliőjét és törzsvendégeit illetően, akik még sosem jártak a Facebook-oldalunkon.

 

Sindzse zabszeme

Különös tudóscsoport gyülekezik a Himalája egyik törpeállamában, Krepálban, hogy útnak induljanak egy távoli kolostorba. Az expedíció tagjai a legkülönbözőbb tudományágakat és nemzetiségeket képviselik. Gyanútlanul vágnak neki a Kart-hágónak, de mindjárt az első éjszakán szörnyű gyilkosság történik...

Senki sincs a helyzet magaslatán. Sem az angolt rosszul beszélő helyi rendőr, Hayba kapitány. Sem a japán vallástörténész, Hanuka Kutatomuki. Sem a brit matematikus és szerencsejátékos, Jack Pot. Sem az orosz néprajzkutató, Ihajla Csuhajlova. Egyedül Lesbie L. Lowkupec az a derék férfiú, akire ebben a helyzetben is bízvást lehet számítani.

Leslie L. Lawrence többször kiadott, Sindzse szeme című regényének paródiája remek szórakozást kínál, függetlenül attól, hogy valaki ismeri-e az eredeti művet, vagy sem.

 

Fészkijárat

„A betűink könyvbe költöztek” – ezzel a mottóval jelent meg a Becses Brigantik facebookos oldal első gyűjteményes kötete Fészkijárat címmel. A könyvben szereplő történetekre pontosan illik a tárca, mint műfaj definíciója: aktuális és változatos témájú, irodalmi igényű és színvonalú, a köznapok életmozzanatait a literatúrába emelő írásmű. Gyakran elmélkedik és véleményt alkot. Az olvasó érzelemvilágára és gondolkodására egyaránt hat. Viszonylag rövid, könnyed hangvételű, szórakoztató, olvasmányos.

Mindemellett természetesen azok is megtalálhatják a könyvben a kedvenceiket, akiket kifejezetten a Becses Brigantik, eme öttagú debreceni társaság tagjainak olykor hétköznapi, máskor azon túlmutató kalandjai érdeklik.

 

Vasárnapi ebédek - TELJES KÖNYV

A szerző immár húsz éve írja az egyik országos hetilap családregény rovatát. Az ebben szereplő ötgyermekes família az Almási család. Az alábbi ingyenes e-könyv az ő történeteiket meséli el, amolyan békebeli stílusban. Nem csak idősebbeknek ajánljuk!