GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Miért jó az előrendeléses rendszer?

Az előrendelés mind az olvasó, mind a kiadó számára előnyös. Az olvasó olcsóbban jut hozzá a könyvhöz, a kiadó pedig fel tudja mérni, mekkora az igény a könyvre, így észszerű keretek közé tudja szorítani a nyomdai költségeket, ezáltal pedig a fogyasztói árat is.

Mit nyer az, aki belép a Bravium Kiadó könyvklubjába?

Egy szóval válaszolva: bennfentességet. Bár itt, a webshopban is rendszeresen közzéteszünk minden fontosabb hírt, de a könyvklubban jóval több lehetőségünk van különféle kulisszatitkok megosztására. Továbbá rendszeresen kikérjük a klubtagok véleményét, akár egy-egy készülő könyvborító, akár a kötetek beltartalmát érintő kérdésekben.

Miért nem lehet utánvétellel megrendelni a könyveket?

Az utánvétel sem az olvasónak, sem a kiadónak nem előnyös, egyedül a posta járna jól vele. Az utánvétel irreális költségeket róna az olvasóra, a kiadóra pedig olyan adminisztrációs többletfeladatokat, amelyek elvennék az időt attól, hogy minél jobb termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk webshopunk látogatóinak.

Hogyan vásárolhat a webshopban, akinek nincs lehetősége banki átutalásra vagy bankkártya használatára?

Úgy gondoljuk, manapság már egyre kevesebb ilyen vásárló akad, de ha valaki számára mégis gondot okoz ez a fajta fizetési mód, akkor bizonyára van a környezetében olyan illető, akit megkérhet, hogy végezze el az utalást helyette, ő pedig készpénzben kifizetheti a termék árát a kedves ismerősének.