Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

Fizetés

A webáruházunkban található termékek vételárát bankkártyával, illetve banki átutalással egyenlítheti ki. Utánvételes megrendelésre nincs lehetőség, mert ez irreális költségnövekedést eredményezne. Könyveink bolti kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

Barion fizetés bankkártyával - vagy akár anélkül:

Amennyiben a rendelt termék értékét Barion rendszerrel szeretné kiegyenlíteni, úgy válassza a Barionnal való fizetési módot. Barionnal való fizetési mód választása esetén Ön kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenlegével fizetni webáruházunkban. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadnia bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelnie a kártyaszámot egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címe és jelszava. Ez nemcsak kényelmes, de a biztonságot is növeli! Ön fizetés során Mastercard vagy Maestro bankkártyát, Visa vagy Electron bankkártya és Amex bankkártya használhat.

Amennyiben Önnek nincs bankkártyája, a fizetéshez használhatja az előre feltöltött Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénzbefizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei, üzletfelei tudnak Önnek pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címe és jelszava megadásával tud fizetni. A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénzfogadás és küldés ingyenes.

Banki átutalás:

Amennyiben a megrendelt termék árát banki átutalással szeretné kiegyenlíteni, abban az esetben válassza a Banki átutalás fizetési módot. Kérjük, az átutalás során a megjegyzés rovatba másolja be a rendelési azonosítót, amelyet visszaigazoló emailünkben talál meg.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Bravium Bt.

Számlaszám: 60600084-10058839-00000000 (Takarékbank)