Fészkijárat e-könyv

„A betűink könyvbe költöztek” – ezzel a mottóval jelent meg a Becses Brigantik facebookos oldal első gyűjteményes kötete Fészkijárat címmel. A könyvben szereplő történetekre pontosan illik a tárca, mint műfaj definíciója: aktuális és változatos témájú, irodalmi igényű…
1 500 Ft
/ db
Hűségpont: 50 pont

„A betűink könyvbe költöztek” – ezzel a mottóval jelent meg a Becses Brigantik facebookos oldal első gyűjteményes kötete Fészkijárat címmel. A könyvben szereplő történetekre pontosan illik a tárca, mint műfaj definíciója: aktuális és változatos témájú, irodalmi igényű és színvonalú, a köznapok életmozzanatait a literatúrába emelő írásmű. Gyakran elmélkedik és véleményt alkot. Az olvasó érzelemvilágára és gondolkodására egyaránt hat. Viszonylag rövid, könnyed hangvételű, szórakoztató, olvasmányos.

Mindemellett természetesen azok is megtalálhatják a könyvben a kedvenceiket, akiket kifejezetten a Becses Brigantik, eme öttagú debreceni társaság tagjainak olykor hétköznapi, máskor azon túlmutató kalandjai érdeklik.

Az e-könyvet ePUB és mobi formátumban is elküldjük a vásárló által a regisztrációkor megadott emailcímre.

 

Szállítás

Barion

E-könyv kézbesítése e-mailben


Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések


2021-02-02

Szórakoztató olvasmány, bármikor elő lehet venni, és le lehet tenni a rövid történeteknek köszönhetően. Ezt a könyvet korábban megvásároltam nyomtatott formában is, de e-könyv formában is akartam.